Ruime kampeerplekken

Ruime kampeerplekken op Camping de l’Etang in Le Lindois (Poitou Charentes)

Wij bieden een vrijwel volledig bebost terrein van ca. 9 ha met daarop een natuurlijk vis- en zwemmeer, een strandje en ca. 35 bijzonder ruime kampeerplekken die, omdat ze grotendeels in het bos gelegen zijn, voor veel privacy zorgen. Behalve het strandje is er ook een zonneweide met enkele speeltoestellen voor jonge kinderen.

Op circa 30 km ten oosten van Angoulême, op de grens van de Dordogne en de Haute Vienne, in een omgeving die rijk is aan historie en ruim bedeeld met natuur en rust, ligt Camping de l’Etang. Wilt u tochten maken door de schitterende natuur die de wijde omgeving rondom de camping kenmerkt? Korte of langere fiets-, wandel- of kanotochten? Er zijn meerdere mogelijkheden in de omgeving van Le Lindois.

ruime kampeerplekken

Kamperen op het platteland van Charente Frankrijk

De Charente heeft een geweldig aantal zonuren, het weer is dus meestal prima! In deze regio en op deze camping kampeert u nog voor een betaalbare prijs per nacht. Bovendien is de camping is vanuit Nederland, België en Duitsland in 1 dag reizen te bereiken. Voor de kampeerders die in het voor- en/of naseizoen komen zijn er verwarmde badkamers beschikbaar. Tevens zijn er 4 kampeerhutten voor maximaal vijf personen. Ook buiten het hoogseizoen is het hier dus goed toeven. De camping is geopend van 1 april tot 1 november.

De Franse taal spreken is niet nodig

Camping de l’Etang heeft Nederlandse leiding, dus als je de de Franse taal niet spreekt, is dat geen probleem.

Een boek lezen of Jeu de boules spelen

De camping heeft faciliteiten als telefoon, een (kleine) bibliotheek waar je boeken kunt lenen, een mooie jeu de boules baan en een speelplaats voor de kinderen.

Kortom: wij, Léa, Bastien et Valentin, zorgen voor een gastvrije ontvangst en bieden u een aangename vakantiestek. De rest is aan u.

               

facebook : _Camping du Lindois            &              _La table du Lindois

Telegram : _Camping de l’étang             &              _La table du Lindois

ruime kampeerplekken